Convocatòria d'Ajuts FCRI a la Cultura Científica en Català

Informació de l'esdeveniment
Web:
Convocatòria d'Ajuts FCRI a la Cultura Científica en Català
Inici:
 | 
Finalització:
 | 
Ajuts FCRI a la Cultura Científica en Català
La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) convoca la cinquena edició dels “Ajuts FCRI per al foment de la cultura científica a Catalunya”. Enguany, els antics “Ajuts Oró” es consoliden amb el nom “Ajuts FCRI”, entre altres novetats. L’objectiu dels ajuts és fomentar i enfortir la divulgació científica a Catalunya en la nostra llengua, tot potenciant especialment el talent jove i les propostes audiovisuals.

S’hi estableixen les següents categories:
A. Categoria talent consolidat: persones físiques de 40 anys o més i persones jurídiques amb 5 o més anys d’antiguitat. Per a sol·licituds de fins a 15.000 €.
B. Categoria talent jove: persones físiques de menys de 40 anys i persones jurídiques de menys de 5 anys d’antiguitat. Per a sol·licituds de fins a 15.000 €.

A més, per primera vegada, s’hi afegeix una tercera categoria:
C. Categoria gran producció audiovisual: per a persones jurídiques sense límit de temps de constitució. Dotació econòmica de 50.000 € a una única proposta.

La presentació de candidatures caldrà fer-la a través del web https://ajutsfcri.fundaciorecerca.cat fins al 6 de novembre de 2024, a les 14.00 hores.