Càtedra Grup Vall Companys-Universitat de Lleida Alimentació Sostenible

Aprovació de creació de la Càtedra per Acord 250/2023 de Consell de Govern de 20 de juliol de 2023.

La Càtedra Grup Vall Companys-Universitat de Lleida Alimentació Sostenible és fruit de la col·laboració entre el grup Vall Companys (https://vallcompanys.es/) que és el principal grup agroalimentari a nivell europeu i la Universitat de Lleida.

Les seves principals línies d'actuació són la promoció d'activitats, formació i transferència tecnològica en la producció d'aliments. El principal objectiu és establir sistemes que garanteixin la seguretat alimentària i la sostenibilitat del conjunt de la cadena agroalimentària en un entorn de bioeconomia circular, considerant-ne els aspectes mediambientals, econòmics i socials. Finalment, la difusió dels coneixements a l'entorn agronòmic i social juga un paper primordial.

DIRECTOR: Lorenzo José Fraile Sauce (Departament de Ciència Animal. ETSEAFIV)

ETSEAFIV

Edifici 1 (Despatx 2.1.10)
Avinguda Alcalde Rovira Roure, 191
E-25198 Lleida

Correu electrònic: catedravallcompanys@udl.cat

Telèfon: 973 702 557