El servei compta amb una àmplia experiència en:
Anàlisi físico-químic
- Determinació de paràmetres de qualitat en olis i greixos.
- Activitat antioxidant (ORAC, DPPH, ABTS,...).
- Anàlisi de perfil gras i de compostos fenòlic en aliments.
- Anàlisi de llúpol.
- Assessorament i desenvolupament de tècniques analítiques en aliments.
Anàlisi sensorial
- Assessorament en el disseny de proves sensorials.
- Estudis d’avaluació sensorial de consumidor.
Laboratori equipat per fer analítiques convencionals, amb l’equipament bàsic (pHmetre, conductímetre, balances, evaporador rotatori, estufes...).
A més disposa de:
- Espectrofotòmetre UV—VIS
- Equip Rancimat per estabilitat oxidativa d’olis i greixos
- Fluorímetre de microplaca
- Sala de tast per 10 tastadors
- Cuina per preparar aliments.
DIRECTORA DEL SERVEI
Dra. Mª Paz Romero
Telèfons de contacte:
+34 973 70 25 92
Campus ETSEA
Departament de Tecnologia d'Aliments. Edificis 2 y 5A.
Av. Alcalde Rovira Roure, 191
CP 25198, Lleida